Rioolreiniging in Nederland

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

De meest optimale rioolreiniging voor uw rioleringssysteem

Heeft u last van een vervelende rioolstank in uw huis? Of ergert u zich aan een steeds terugkerende verstopping in een van uw afvoerleidingen? Het kan heel waarschijnlijk zijn dat uw afvoer toe is aan een grote schoonmaakbeurt. Onze riool reinigingsservice is precies wat u nodig heeft! We kunnen grondig uw rioleringssysteem verschonen namens onze effectieve hulpmiddelen en vakkundige loodgieters. Uw probleem met uw riolering is zo opgelost door ons.

U kunt ook onze riool reinigings service inschakelen om een probleem met uw rioleringssysteem te voorkomen. Wanneer u op dit ogenblik geen grote ongemakken heeft over uw riolering, maar u bang bent dat u in de toekomst te maken zult krijgen met narigheden met uw rioleringssysteem, kunt u ook ons inschakelen voor een rioolreiniging. We zullen in ieder geval in het begin een inspectie uitvoeren en zo erachter komen welke zwakke plekken we eerst moeten aanpakken.

097010280682

U hoeft niet langer meer te zoeken naar een betrouwbare rioolspecialist!

Onze vakmannen kunnen elk denkbaar rioolprobleem aan waarbij u geen zorgen meer hoeft te maken over verstoppingen in het huis. Met de juiste kennis en hoogwaardige instrumenten is onze vakman klaar om u op ieder moment van de dag te helpen. Met een 24 uursservice voor noodgevallen, voordelige prijzen, gecertificeerde vakmannen en een uitstekende service is onze onderneming het ontstoppingsbedrijf die u zoekt. Neem dus snel telefonisch contact met ons op en we zullen u maar al te graag een helpende hand bieden.


Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Voorzorgsmaatregelen en herhaaldelijke problemen

Rioolreiniging bij kleine problemen met het rioleringssysteem

U heeft af en toe last van een kleine verstopping in het afvoer van uw spoelbak. Maar door heet water gemixt met soda of natriumcarbonaat twee keer in het afvoer te gieten gaat het vaak wel weg bij u. Dit gebeurt wel eens in de 4 à 5 maanden. Daarnaast spoelt uw wc het afvalwater niet altijd goed door. Dan heeft u de mogelijkheid om onze riool reinigings service in te schakelen om verdere moeilijkheden met uw riolering voor te zijn. Onze vakmannen komen dan bij u langs om eerst uw riool te inspecteren met een speciale camera. Op basis van de resultaten van de rioolinspectie, kunnen we een speciaal voor u bestemde rioolreiniging uitvoeren. Het werk wordt gestart en u kunt gerust zijn dat de rioolreiniging prima zal verlopen en eindigen.

Rioolreiniging voor de zekerheid

Ook kunt u ons vooraf benaderen wanneer u helemaal geen problemen ondervindt bij uw riolering, maar u uit voorzorg toch wilt voorkomen dat er rioolproblemen in de toekomst zullen ontstaan. Om uw wensen tegemoet te komen zullen we vervolgens uw rioleringssysteem verschonen met onze professionele werktuigen. We kunnen ook met u een zogeheten schoonmaakplan opzetten voor een reguliere rioolreiniging bij u thuis. Dit wordt wel samen met de klant eerst goed en grondig doorgenomen en dan pas opgesteld. Hierbij zullen onze specialisten op de afgesproken dagen u bezoeken om een rioolinspectie en een rioolreiniging te doen. Wees dus niet bang dat uw rioleringssysteem het op een dag mogelijk opgeeft en u voor een groot rioolprobleem komt te staan. We kunnen u garanderen dat we de juiste oplossing zullen vinden voor uw onzekere situatie.

De juiste keuze

U heeft te maken met een rioolvervuiling? Dan kunnen we u een professionele schoonmaakbeurt geven voor deze nare situatie. Neem contact op met onze ontstoppingsbedrijf en u zult geen spijt krijgen van uw besluit.

Verschillende opties voor rioolreiniging

De diverse toepassingen

De eerste methode die we kunnen gebruiken om uw riool te verschonen is het gebruik van een hogedrukreiniger. Met dit werktuig wordt het vuil verwijderd uit de afvoerleiding. Hierbij wordt de vuiligheid goed doorgespoten en gaan de vuilresten automatisch door het afvoer heen. Op deze manier bent u vrij van alle vuilresten in uw afvoer. Er wordt hierbij geen gebruik van gemaakt van chemische stoffen en dat is al een groot voordeel. Eventueel zal de rioolspecialist nog eerst een bepaalde frees benutten zodat al het vuil die diep in de afvoerleiding verstopt is geraakt, te verwijderen.

Wanneer er een rioolinspectie is gehouden en daaruit blijkt dat er een grotere schoonmaakbeurt nodig is, zullen we een andere methode moeten toepassen voor het riool reinigingsproces. Onze rioolspecialist zal hierbij dan het riool schoonmaken door de gebruikmaking van een spoelwagen en een zuigauto. Het vuil is immers zo veel geworden waardoor het gebruik van een hogedrukreiniger niet zal helpen.

Wat er wordt gedaan bij deze speciale methode is het afvoer goed laten reinigen door de zogeheten spoelwagen. Vervolgens wordt het afvalwater dat hierbij ontstaat bij wijze van spreken, weggespoeld in de richting van de zuigwagen. Het afvalwater wordt opgenomen door de zuigauto waarbij het daarna naar een firma wordt gebracht door onze vakman en daar ook tegelijk wordt gerecycled.

Een alternatief

Een andere handelwijze waarbij het riool wordt gereinigd door ons is met een wagen die zowel de taak van het spoelen als het zuigen aan kan. Dus het is een wagen waarmee het afvalwater weggespoeld een opgezogen kan worden. Het voertuig heeft ook de mogelijkheid om het afvalwater dat opgenomen wordt, te recyclen. Hierdoor kan het weer benut worden als spoelwater. De vuiligheid zal dan in de filters van de wagen resteren.

Wat u zelf kunt doen om uw riool op te schonen

Rioolreiniging vergt bijzondere vaardigheden. Het kan niet door iedereen zomaar worden uitgevoerd. De mogelijkheid voor het beschadigen van het riool wordt hierdoor groter en wordt het werk ook met bepaalde hulpmiddelen gerealiseerd. Op deze manier wordt er zo veel mogelijk voorkomen dat er iets defect raakt en komt het voor zowel de klant als de vakman het veel beter uit. Er worden ook nog eens specifieke voertuigen voor een volmaakte rioolreiniging ingezet. De schoonmaak van het rioleringssysteem kan zeker geen amateurwerk genoemd worden.

Daarom wordt het niet aanbevolen om zelf aan rioolreiniging te beginnen maar het over te laten aan een professional. Dit zorgt toch voor meer zekerheid en veiligheid. Alhoewel bestaan er manieren die voorkomen dat uw riolering verder wordt aangetast door schadelijke producten en het ontstaan van afvoer verstoppingen, lekkages, etc. Een korte inlichting over deze specifieke handelingswijzen kunt u hieronder lezen:

  • Zorg ervoor dat er geen maandverbanden, vochtige babydoekjes, vochtig toiletpapier, luiers, tampons, schoonmaakdoekjes, mondkapjes of andere ook in uw riool terecht komen. Dit soort producten kunnen een negatieve invloed hebben op de staat van uw riolering.
  • Streng verbod op het doorspoelen van medicijnen, vuilresten, overblijfselen van eten, vetresten of verf.
  • U kunt uw afvoerleidingen verschonen door soda te mengen met heet water en dit in uw riolering te gieten. Het is goed als u dit één keer per maand doet. Wat deze samenraapsel doet voor uw riolering, is ervoor zorgen dat het vet in de afvoerbuizen verwijderd wordt. Dit is ook weer een goede manier om te voorkomen dat de riolering aangetast wordt door schadelijke middelen.
  • Het gieten van een samenstelling van schoonmaakazijn en natriumcarbonaat in het afvoer zou ook een goed idee zijn om kalkaanslag tegen te werken. Na het gieten van dit mengproduct in uw riool, moet u dit één nacht in laten werken.
  • We zijn tegen de benutting van chemische middelen voor het schoonmaken van het afvoer of om het te ontstoppen. Chemische middelen kunnen uw leidingen aantasten waardoor het op een latere moment in uw leven het voor u duur kan uitpakken.

Rioolonderhoud door de bekwame vakmannen

Wilt u graag geholpen worden door een professional met het onderhoud van uw riolering? Dat kan dan door onze ontstoppingsdienst. Onze ontstoppingsbedrijf heeft de beste vakmannen in het team en service van hoog kwaliteit. We garanderen u snelle en effectieve probleemoplossingen en voordelige prijzen voor onze werkzaamheden. Uw riolering zal door onze professionele riool reinigingsservice binnen no-time weer in uitstekende staat zijn. Neem dus snel telefonisch contact met ons op en we zullen u met volle enthousiasme van dienst zijn.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682


Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdienst?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke toestand! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden we concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat we hun afvoeren reinigen en schoonmaken met een doorlopende onderhoudsovereenkomst. We hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat we effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. We garanderen een reactietijd van 2 uur omdat we begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijp reinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren we dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Rioolreiniging?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechniek wilt spreken voor gratis advies, helpen we u graag.

phone097010280682