Ontstoppingsdienst in Nederland

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

Snelle en professionele ontstoppingsdienst voor redelijke prijzen

Heeft u problemen met uw riolering? Heeft u hierbij bijvoorbeeld last van een verstopte gootsteen of een andere afvoerleiding? Een verstopping is al vervelend genoeg en wanneer dit heel onverwacht gebeurt maakt het alles alleen maar nog erger. Het is daarom ook verstandig om dit soort problemen effectief en professioneel op te lossen.

Onze ontstoppingsdienst kunt u helpen met dit soort narigheden. Onze gediplomeerde vakmannen staan de klok rond voor u klaar om uw rioolprobleem te verhelpen. U kunt bij ons alleen maar werk van hoog kwaliteit verwachten!

097010280682

Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met de moderne apparatuur om u goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast komen we ook zo snel mogelijk eraan zodat u snel weer normaal gebruik kunt maken van uw afvoerleidingen in huis. Onze spoed ontstoppingsdienst is beschikbaar voor klanten die te maken hebben met noodgevallen waarbij ze direct geholpen moeten worden.

Heeft u hulp nodig van een rioolspecialist? Dan kunt u terecht bij onze ontstoppingsdienst voor uw probleem met uw riolering. We bieden diverse diensten aan en deze ook nog eens voor betaalbare prijzen. Neem contact met ons op zodat u op een effectieve en vakkundige manier geholpen kunt worden door onze specialist. Onze ontstoppingsdienst kan zowel elk probleem rond riolering aan. Door ons te benaderen zult u niet voor teleurstellingen komen te staan.


Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Pluspunten van onze ontstoppingsdienst

  • Klantvriendelijke en behulpzame specialisten
  • 24/7 service voor spoedgevallen
  • 24/7 service voor spoedgevallen
  • Diverse diensten beschikbaar
  • Pinnen is mogelijk
  • Gebruikmaking van de moderne apparatuur
  • Effectieve probleemoplossing
  • Vooraf prijsopgave bekend
  • Gediplomeerde vakmannen
  • De monteur komt precies op de afgesproken tijdstip aan

Riool ontstoppen

Uw riool is de plek waar al uw afvalwater naartoe gaat. Dus we hebben het hierbij over water dat via uw spoelbak in de keuken, toilet, douche en wasmachine wordt weggevoerd. Dit is meestal vies water dat onder andere veel vuil, vet, zeepresten bevat. Daarom is het niet raar om te bedenken dat uw riool soms verstopt kan raken. Om die reden is het handig dat u een ontstoppingsdienst hiervoor inschakelt. De vakmannen van een ontstoppingsdienst zullen zeker wel raad weten met een verstopt riool. Riool ontstoppen is een van verschillende diensten die ze leveren.

Handige tips voor riool ontstoppen

Zelf uw afvoer ontstoppen raden we u zeker niet aan, alleen kunnen we wel een paar handige tips geven om toch nog zelf eerst te proberen om te beginnen met het riool ontstoppen. Hiervoor heeft u wel voor sommige tips bepaalde instrumenten voor nodig. Laten we nu beginnen:

Riool ontstoppen met baksoda en heet water

Eerst is het verstandig om het riool ontstoppen met zeer warm water en baksoda. Dit zou u in eerste instantie moeten doen om het afvoer te ontstoppen. Neem een emmer met heet water en voeg hier drie mokken baksoda of natriumwaterstofcarbonaat aan toe. Giet dit water dan voorzichtig in het verstopte afvoer. Zodat het probleem met de verstopte afvoer nog beter wordt verholpen kunt u aardig wat azijn in het afvoer erbij gieten. Het zal nu een ietsjes borrelen en dit is een hele normale reactie. Dit moet dan een nachtje ingetrokken worden en giet u de volgende dag weer een emmer warm water in het verstopte afvoer. Hierna controleert u of de verstopping is verholpen of niet.

Als u wc verstopt is, moet u wel ervan uitgaan dat deze methode uiteraard niet zal werken wanneer het water in de wc tot de rand is gekomen.

Afvoer ontstoppen met een plopper

Iedereen weet wel wat een plopper is. Het is iets wat de meeste mensen wel in huis hebben. Het is een zuignap dat vast is gemaakt aan een houten stok. Om een verstopping te verhelpen wordt dit vaak gebruikt in huis. Bij ondiepe verstoppingen is een plopper ideaal om te benutten, zoals een wc die verstopt is geraakt of om een verstopte afvoer te ontstoppen. Daarnaast is een plopper ook handig voor gevallen waarbij er haren, vuil of zeepresten zich in een sifon hebben verzameld.

De plopper pakt u bij de hand vast en plaatst u het op de verstopte afvoer. Vervolgens laat u de plopper op en neer gaan. Daardoor vindt er zich een vacuüm plaats en wordt de blokkade vrijgelaten in de afvoer. Normaliter is dit dan al het vuil die zich opgehoopt heeft in uw afvoerleiding.

Riool ontstoppen door de sifon te reinigen

Een verstopte sifon is meestal de reden achter een verstopping die ontstaan is bij een spoelbak of wastafel. Vaak komen er zeepresten, vuil, haren, etensresten in de sifon terecht waardoor er een verstopping ontstaat in de sifon. Het is goed dat dit soort narigheden snel en eenvoudig uit de weg als het ware geruimd kunnen worden. Plaats een emmer onder de stankafsluiter en verwijder de sifon. U moet wel opletten dat er water zal zitten in de sifon. U moet dus dit voorzichtig verwijderen. Daarna reinigt u de sifon. Verwijder al het vuil, vetresten en haar zodat het goed schoon wordt. Hecht de sifon weer nauwkeurig vast en laat het warm water naar beneden stromen. Controleer hierbij dat het verstoppingsprobleem opgelost is, en ga ook na of de sifon aan het lekken is of niet.

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een buigzame kabel gemaakt van metaal. Een ontstoppingsveer gebruikt u bij diepe verstoppingen. Dan is een plopper bij dit soort gevallen niet het beste hulpmiddel.

Hoe u de ontstoppingsveer moet benutten is dat u dit hulpmiddel in de afvoer steekt en vervolgens roterende bewegingen maakt met de ontstoppingsveer. Afhankelijk van de ernst van de verstopping, zult u beetje bij beetje dieper gaan tot het moment dat de verstopte afvoer gedeblokkeerd /opgeruimd is. Dit is een ideale manier om uw verstopping in uw afvoerleiding te verhelpen.

Belangrijk aandachtspunt: u moet bij deze methode wel opletten dat u niet te krachtige roterende bewegingen maakt met de ontstoppingsveer. Met dit metalen middel zou u hoogstwaarschijnlijk een onderdeel van uw afvoer kunnen beschadigen. Probeer dus nauwkeurig het voorwerp te gebruiken anders laat u een professional het werk doen.

Ontstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

U heeft de mogelijkheid om een hogedrukreiniger te gebruiken wanneer uw riool problemen ondervindt met het afvoeren van het afvalwater. Hierbij spuit u uw riool door, bij wijze van spreken. Het effect is doeltreffend als u uiteraard eerst goed heeft nagedacht over hoe u alles eerst moet aanpakken bij deze methode. Plaats de spuit van de hogedrukreiniger in uw verstopte afvoer en plaats het ook diep in de afvoer. Vervolgens moet u de spuit goed doorspuiten en hierdoor kan de verstopte afvoer ontstopt worden en is het probleem effectief opgelost door u.

Belangrijke aandachtspunt: het gebruik van een hogedrukreiniger bij het verhelpen van de verstopping betekent niet dat het compleet veilig is. Zoals het gebruik van een ontstoppingsveer kunnen er onderdelen in uw afvoer defect raken. Start uw werk om die reden altijd kalm en gedeisd. U moet wel goed opletten dat er met deze methode een grote puinhoop kan worden veroorzaakt. De verstopping van het riool kan zo intens zijn dat het water terug kan keren en er zo een grote rommel ontstaat. Bereid dan daarom veel handdoeken of dergelijke voor voordat u begint aan het ontstoppen van het riool met een hogedrukreiniger.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682


Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u met spoed een ontstoppingsdienst nodig? Of wilt u simpelweg een afspraak maken met een van de medewerkers van de ontstoppingsdienst voor uw rioolprobleem? Dat kan dan bij onze ontstoppingsdienst!

Onze vakmannen staan altijd voor u klaar om het rioolprobleem voor u op te lossen. We lossen problemen met veel zorgvuldigheid en vakkundigheid op. Naast het verhelpen van uw afvoer, verstopping kunnen we ook reparaties uitvoeren voor uw riolering en ook uw riolering controleren op mogelijke beschadigingen, lekkages en verstoppingen. Dit wordt allemaal gedaan voor een goed onderhoud van de riolering. Bij ons kunt u nog vele andere diensten vinden die u kunnen helpen met uw rioolprobleem.

Neem dus snel contact met ons op en onze specialist zult u met veel genoegen van dienst zijn. Bovendien zullen onze vakmannen snel ter plaatse zijn en vindt u bij ons betaalbare prijzen voor onze diensten. We lossen problemen professioneel en gemakkelijk op en we garanderen u werk van hoog kwaliteit.

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de meest hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdiensten?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke conditie! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden wij concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat wij hun afvoeren reinigen en schoonmaken door middel van een doorlopende onderhoudsovereenkomst. Wij hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat wij effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. Wij garanderen een reactietijd van 2 uur omdat wij begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijpreinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren wij dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Ontstoppingsdienst?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé-afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé-afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechnicus wilt spreken voor gratis advies, helpen wij u graag.

phone097010280682