Ontstoppingsdienst Goudriaan

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

24 uur Ontstoppingsdienst Goudriaan

Wij als Ontstoppingsdienst Goudriaan specialiseren ons in ontstoppingen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een afvoer of riool die ontstopt moet worden. Vaak komen verstoppingen ongelegen en wilt u er zo snel mogelijk van af, daarom komt loodgieter Goudriaan met spoed aan voor noodgevallen.

Heeft u last van een afvoer verstopping? Of wilt u uw riool ontstoppen? Dan bent u op het juiste adres bij Ontstoppingsdienst Goudriaan. Wij als ontstoppingsdienst hebben veel ervaring met zulke vaak voorkomende problemen en kunnen het snel voor u oplossen. Neem gerust contact met ons op wanneer u één van deze problemen heeft.

097010280682

Verstopte riolering

Een verstopte riolering brengt heel wat problemen met zich mee. De riolering is erg belangrijk in het huishouden, het zorgt ervoor dat u vies water of vuil kunt wegspoelen. Wanneer u uw riolering niet goed onderhoudt zorgt dit voor wat problemen. Doordat er vuilresten in de leidingen blijven zitten zorgt dit voor verstopte rioleringsbuizen. Hierdoor kunt u te maken krijgen met wateroverlast. Dat komt door het feit dat het water niet door het vuil heen kan komen en zo stank uit de leidingen kan ontstaan. Een verstopte riolering kan zo uw hele huishouden stilleggen. Ook kan het zo zijn dat er verkeerde dingen worden doorgespoeld, u kunt hierbij denken aan wc-blokjes of vochtige doekjes.


Wanneer u merkt dat u een verstopping heeft is het handig om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Want hoe langer u het zo laat zitten, de verstopping, hoe meer problemen dit veroorzaakt doordat het steeds moeilijker wordt om het weg te krijgen.


Om dat te voorkomen kunt u direct met Ontstoppingsdienst Goudriaan contact opnemen om het niet zo ver te laten komen. Onze loodgieter Goudriaan krijgt vaak te maken met zulke omstandigheden en hebben het binnen no time voor u opgelost. Dus woont u in Goudriaan, contacteer ons voor een oplossing.

Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Oorzaken van verstoppingen

Oorzaken van verstoppingen kunnen verschillen, maar toch is de meest voorkomende oorzaak dat de keukenafvoer dichtgroeit met vet. Omdat we bijna wel dagelijks alle vette servies afspoelen in de gootsteen is het logisch dat de afvoer op een gegeven moment dichtgroeit met allerlei vetten.

Het kan ook zo zijn dat u zorgvuldig omgaat met de gootsteen en dat de afvoer dus goed schoon blijft, maar dan toch nog last heeft van het dichtgroeien van uw afvoer. Dan kan het zo zijn dat het probleem wat dieper zit, namelijk in de aanleg van het riool. Woont u in Goudriaan? Contacteer dan Ontstoppingsdienst Goudriaan, want wij doen verschillende soorten verstoppingen.

Ook dit zijn oorzaken van een verstopte afvoer en kunt u hiervoor
Ontstoppingsdienst Goudriaan inschakelen

 • Zeepresten. Een veel voorkomend probleem vooral in de badkamer. Door de zeepresten kunnen er verstoppingen ontstaan in de afvoerbuizen.
 • Etensresten. Tijdens het afspoelen van de afwas die u in de afwasmachine wilt doen is het handig om de borden te reinigen met keukenpapier voordat u ze in de afwasmachine legt. Door de etensresten in de gootsteen te laten is de kans groot dat u uw afvoerbuis sneller verstopt.
 • Haren. Loopt uw doucheputje vast of loopt het water er langzaam weg, dan is de kans groot dat de putje vol met haren zit. Doordat de haren in de weg zitten kan het water er nauwelijks doorheen.

Het voorkomen van verstoppingen

Wat kunt u het beste zelf doen om uw afvoerbuizen rein te houden? Hierbij geven we een paar tips die u zelf kunt uitvoeren voordat het te laat is en u iemand moet zoeken in de omgeving van Goudriaan. Onze loodgieter in Goudriaan helpt u hier dan graag bij.

 • Maak gebruik van keukenpapier. Door elke keer de vette pannen schoon te vegen met keukenpapier is al een grote stap vooruitgezet. Vet kan zich goed ophopen binnen een korte periode, en dat wilt u liever niet in uw afvoer vast hebben zitten. Ook is keukenpapier goed te gebruiken om etensresten in de vuilnis te vegen. Dus voordat u alle vieze afwas in de afwasmachine doet is het handig om er even met een keukenpapier heen te vegen. Zo bespaart u een hoop werk voor achteraf.
 • Heet water. Heet water is een goede en simpele manier om uw afvoerbuizen schoon te houden, heet water neemt het vuil namelijk goed met zich mee. Wat een pluspunt is hierbij, is dat het totaal niet schadelijk is voor uw gezondheid of uw afvoerbuizen. U kunt dus heet water zo vaak als u wilt in de gootsteen gieten.
 • Maak gebruik van keukenpapier. Door elke keer de vette pannen schoon te vegen met keukenpapier is al een grote stap vooruitgezet. Vet kan zich goed ophopen binnen een korte periode, en dat wilt u liever niet in uw afvoer vast hebben zitten. Ook is keukenpapier goed te gebruiken om etensresten in de vuilnis te vegen. Dus voordat u alle vieze afwas in de afwasmachine doet is het handig om er even met een keukenpapier heen te vegen. Zo bespaart u een hoop werk voor achteraf.
 • Doucheputje legen. Hierbij gaat het meestal om haren die zie ophopen in het doucheputje. Om het doucheputje niet elke keer verstopt te laten gaan is het handig om het nu en dan een keer goed te legen door alle haren eruit te halen. Ook kan het zo zijn dat het doucheputje door wat zeepresten vast zit, ook hierbij is heet water een goede oplossing.
 • Soda. Ook wel als wondermiddel gezien door sommigen, doordat het goed alle hardnekkige vuil weghaalt. Het voordeel van soda is, is dat het niet zo schadelijk is als sommige chemische ontstoppers. Wat inhoudt dat het minder schade brengt aan uw afvoerbuizen.
 • Sifons schoonmaken. Bij gootstenen en wasbakken is het goed om de sifon geregeld te checken en als nodig het ook schoonmaken. In de sifon kan zich namelijk makkelijk vuil, zeepresten een haar ophopen. Door de afsluitdop van e sifon los te draaien kunt u zo het vuil verwijderen.
 • Riolering controleren. Door de riolering op z’n tijd te controleren kunt u voorkomen dat er een verstopping komt te zitten. Een verstopping wordt namelijk langzaam ontwikkeld, hier merkt u in het begin bijna niets van. Doordat er water nog langs kan gaan heeft u in het begin daar geen last van, maar op een gegeven moment zal de riool zodanig verstopt raken dat het water er helemaal niet meer langs kan.

Hebben de tips niet kunnen helpen en zitten de afvoerbuizen al goed verstopt? Heeft u hierbij hulp nodig en woont u in Goudriaan dan kan Ontstoppingsdienst Goudriaan u hierbij goed helpen. Loodgieter Goudriaan heeft veel ervaring en kan u met uw probleem hierbij helpen.

Symptomen van een rioolverstopping

Weet u niet zeker of de riolering verstopt zit of niet? Dan hebben wij Ontstoppingsdienst Goudriaan hier een paar symptomen opgenoemd zodat u er zeker van bent of uw riolering verstopt zit of niet.

 • Water stroomt niet of moeilijk weg. U merkt het vast wel, dat het water steeds langzamer wegstroomt of wanneer u de wc doortrekt het water eerst omhoog komt en later wegstroomt. Deze symptomen geven aan dat uw riolering is verstopt.
 • Last van rioolstank. Wanneer u rioleringsgeur ruikt in uw huis moet er wel een belletje gaan rinkelen, want dat betekent namelijk dat er problemen zijn met uw riolering. Bij een rioolverstopping kan het afvalwater nergens of moeilijk weg waardoor u last krijgt van rioleringsgeur.
 • Borrelend geluid. Hoort u rare geluiden wanneer u onder de douche staat of wanneer u de wasmachine aanzet? Het kan zo zijn dat de leiding onder uw huis vol met water staat en dat de liggende leiding dus is doorgezakt.
 • Een lekkage. Door een verstopping kan de druk in de riolering oplopen en zorgt dit voor zwakke plekken in de rioolleiding. Rioolleidingen houden het niet een lange tijd vol om met een hoge druk om te gaan en daardoor kunnen er scheuren ontstaan in de leiding. Wanneer u merkt dat u een lekkage ergens is huis heeft, neem dan zo snel mogelijk contact op met de ontstoppingsdienst voordat het te laat is. U kunt hierdoor erge beschadiging aan uw huis voorkomen, zoals schimmel of vloer beschadiging.

Wanneer Ontstoppingsdienst Goudriaan inschakelen?

Weet u niet of u wel of niet contact moet opnemen met Ontstoppingsdienst Goudriaan? Dan hebben wij een paar voorbeelden van situaties die u bij het nemen van het besluit kunnen helpen.

Opsporen van putten

Het is soms erg lastig te bepalen waar een verstopping, breuk, verborgen put of ander buisprobleem zich exact bevindt. Met onze detector valt dit zeer eenvoudig te traceren. Een speciale spuitkop wordt aan de hogedrukslang bevestigd en voert de zender in de buis. Met de ontvanger, werkend op batterijen, traceert men boven de grond de positie van de zender in de buis. Hiermee wordt een hoop tijd en kosten gespaard, men hoeft immers niet onnodig zwaar graafwerk te verrichten.

Camera inspectie

 • De leidingen kunnen inwendig worden geïnspecteerd met kleuren rioolcamera.
 • Elk detail kan worden waargenomen en reparaties kunnen precies worden uitgevoerd.

Ruiming septische put:

 • Periodisch dient een septische put te worden geruimd. In elke zone werkt de ontstoppingsdienst samen met ruimingsdiensten.
 • Onze techniekers kunnen u aanraden een put al of niet te laten ruimen.
 • De strengste milieunormen worden gerespecteerd.

Ontstoppen met hoge druk

In tegenstelling met wat de meesten denken wordt er geen druk op de buizen gezet. De slang is voorzien van een spuitkop die schuin naar achter spuit zodanig dat ze zich door de buis trekt en steeds verder gaat. De machines zijn ingebouwd of gebouwd op een aanhangwagen.

Werken met tussenpistool

Als een leiding dreigt over te lopen wordt er gewerkt met een tussenpistool. Hiermee kan de spuitkop gedoseerd worden en voorkomen worden dat het huis of het lokaal onder afvalwater komt te staan. Veilig werken is onze leuze en netheid dragen wij hoog in het vaandel.

Werking

De leidingen worden gereinigd met een hogedrukslang die zich in de leidingen trekt en de wanden van de buizen schoonspuiten. Dit is de meest effectieve manier van buis-reiniging.

Leegpompen

Er kan ook worden leeggepompt met het hogedruk-systeem. Door middel van een venturi worden putten of regenwaterput op een mum van tijd geledigd. Wij hoeven niet steeds een ruimdienst te bellen om ons werk naar behoren uit te voeren.

Ontstoppen met spiraalmachine

Kleinere leidingen en plaatsen die ingesloten zijn worden soms ontstopt met een spiraalmachine. De spiralen variëren in dikte van 8 mm. tot 32 mm. Naargelang de afloopbuis wordt de geschikte spiraalmachine met de gepaste veren gebruikt.

De koppen van de spiralen

Iedere ontstopping is verschillend en dient met zorg te worden uitgevoerd. Naargelang de situatie wordt een geschikte kop geplaatst.

Dit kan zijn:

 • een vanghaak (voor verloren WC blokjes of poetsdoeken)
 • een freeskop (voor kalkaanslag en harde voorwerpen)
 • een standaard kop (voor aangeslibde verstopping)

Werking:

De spiralen boren zich in de leiding doorboren de prop. Tegelijk wordt de leiding gereinigd en gespoeld met water. Er is geen gevaar voor overlast van teruglopend water.

Ontstoppen is vakmanschap:

Een ervaren ontstopper weet terstond welke werkwijze er dient gevolgd te worden. In de moeilijkste omstandigheden wordt steeds gezocht naar de gepaste oplossing van het probleem. Onze Ontstoppingsdienst Amsterdam garandeert ons werk en kan bogen op 30 jaar ervaring.

Andere diensten

Eender welk probleem van afvoer of rioleringswerken kan u met ons bespreken. Onze ervaring is onze troef. Al te vaak worden afvoersystemen verwaarloosd of onderschat door aannemers en zelfklussers. De problemen komen steeds achteraf en bezorgen u een hoop ellende en de kosten voor heraanleg kunnen zeer hoog oplopen.

Afsluiten van periodieke contracten:

Desgewenst maken wij afspraken om periodisch werken uit te voeren als vorm van onderhoud. Vooral bedrijven hebben hier voordeel van, en komen alzo niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682

Wanneer Ontstoppingsdienst Goudriaan inschakelen?

Weet u niet of u wel of niet contact moet opnemen met Ontstoppingsdienst Goudriaan? Dan hebben wij een paar voorbeelden van situaties die u bij het nemen van het besluit kunnen helpen.

Hierbij wat voorbeelden van situaties die voorkomen

 • Een verstopte wc. U spoelt per ongeluk een wc-blokje door waardoor de afvoer wordt verstopt. Het is meestal zo dat de wc-blokje nog in het begin van de afvoer hangt, deze kunt u dan oppakken. Is dat niet het geval, neem dan gerust contact met ons op bent u gelegen te Goudriaan.
 • Een verstopte wc door toiletpapier. U zult denken dat toiletpapier goed doorgespoeld wordt, maar in sommige gevallen loopt dat anders. Door te dikke toiletpapier te gebruiken of juist te veel toiletpapier te gebruiken kan het geen doorgang vinden in leidingen met een smalle diameter. In zulke gevallen is de kans op een verstopping natuurlijk erg hoog. Of u heeft last van een verstopping in de wc door het gebruik van vochtige toiletdoekjes. Vochtige doekjes zijn niet afbreekbaar waardoor ze vast komen te zitten in de rioolleiding. Vochtige doekjes horen dus niet in de wc, maar in de prullenbak. Ook hiervoor kunt u ons contacteren, bent u gelegen te Goudriaan.
 • Een verstopte vaatwasser/afwasmachine. Doordat er vaak gebruik wordt gemaakt van de vaatwasser kan het zo zijn dat de afvoer wordt verstopt door etensresten of door kalkaanslag. Om het probleem op te lossen kunt ook hiervoor contact met ons opnemen als u in Goudriaan woont.
 • Een verstopte gootsteen. Loopt het water moeilijk weg of blijft het staan, ook dan kunt u contact opnemen met Ontstoppingsdienst Goudriaan en helpen we u hier graag bij.
 • Een verstopt afvoerputje. Loopt het water moeilijk weg uit de douche en heeft u zelf al wat geprobeerd? En woont u in Goudriaan? Loodgieter Goudriaan helpt u dan graag van deze probleem af.
 • Meerdere afvoeren verstopt. Het kan zo zijn dat er meerdere afvoeren het niet doen of juist alle afvoeren op de tweede verdieping het niet doen en wanneer er wordt doorgespoeld, het op de begaande grond uit een put komt. Hierbij is het slim om direct contact op te nemen de ontstoppingsdienst. Kans is dat de riool in uw thuis of onder uw huis verstopt is geraakt. Om daar achter te komen kunt u Ontstoppingsdienst Goudriaan inschakelen.
 • Een verstopping door frituurvet. Bent u iemand die van gefrituurd eten houdt en ook vaak dus frituurvet gebruikt? Spoelt u misschien wat frituurvet in de gootsteen door? En heeft u nu last van een verstopping? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Frituurvet is namelijk erg hardnekkig en dus lastig om zelf weg te halen. Onze loodgieters in Goudriaan helpen u graag van deze probleem af.
 • Kalkaanslag. Heeft u last van kalkaanslag in de afvoerbuis van uw wc? Het water kan hierdoor niet goed doorlopen omdat de opening van de buis met de tijd kleiner wordt. Woont u toevallig ook in Goudriaan? Om dit op te lossen kunt u gerust onze loodgieter hier in Goudriaan inschakelen.
 • Of weet u wel dat u gelijk Ontstoppingsdienst Goudriaan wilt inschakelen en wilt u dat wij er zo snel mogelijk zijn? Dat is dan totaal geen probleem onze loodgieter Goudriaan komt met spoed voor spoedgevallen.

Onze partners - spoed slotenmaker service in Goudriaan!

Wij garanderen dat zij de beste prijzen en meest gekwalificeerde masters in Nederland hebben!

Riolering, verstopte afvoer en riool tips

Is uw toilet verstopt? Heeft u last van rioolstank? Loopt de afvoer van uw wastafel of douche niet meer door? Kelder volgelopen met water?

Bel direct met ons spoednummer in Goudriaan 097010280682. Uw verstopping is ons probleem, en dat lossen we zo snel en vakkundig mogelijk voor u op. Onze riool ontstoppers staan altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend!

U bent bij onze rioolontstoppers aan het juiste adres voor:

 • het ontstoppen van de afvoer van uw toilet, keuken, douche, wastafel en hemelafvoer
 • het aanleggen van nieuwe riolering
 • het leegpompen van kelder, kruipruimte of souterrain
 • het oplossen van problemen met bubbels en stank in uw riolering
 • het verhelpen van rioollucht bij dakkapel of dakraam
 • lucht in het riool
 • stankoverlast

Bel de 24 uur ontstoppingsdienst Goudriaan voor de beste ervaring en de beste prijzen: 097010280682!

Onze partner in België - Antwerpen Slotenmaker 24/7

Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdienst?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke toestand! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden we concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat we hun afvoeren reinigen en schoonmaken met een doorlopende onderhoudsovereenkomst. We hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat we effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. We garanderen een reactietijd van 2 uur omdat we begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijp reinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren we dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Goudriaan?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechniek wilt spreken voor gratis advies, helpen we u graag.

phone097010280682