Ontstoppingsbedrijf in Nederland

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

Zoekt u een professionele en erkende ontstoppingsbedrijf?

U heeft last van een steeds terugkerende verstopping in het afvoer van uw spoelbak. U heeft verschillende methodes uitgeprobeerd om het te verhelpen. U heeft een keer uw afvoer doorgespoeld met heet water en soda. Dit had maar voor een tijdje geholpen en raakte de afvoerleiding weer verstopt, keer op keer. Daarnaast had u van iemand gehoord dat het ook helpt om een fles cola in uw afvoer te gieten en waarop er daarna, na een enkele minuten, ook kokend water erbij wordt gegoten. Helaas lukten deze methodes niet op een langere termijn voor u.

U zou nu graag een ontstoppingsbedrijf willen benaderen voor een afspraak met eender van hun vakmannen. Nu, dan kunnen we u garanderen dat we de beste rioolspecialisten hebben in ons team en we service van hoog kwaliteit leveren voor voordelige prijzen. We lossen zowel ieder rioolprobleem voor u op en dat binnen een korte tijd en op een effectieve of professionele wijze. Neem snel telefonisch contact met ons op voor meer vragen.

097010280682

Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

De beste service

Zoekt u graag een goede loodgieter die uw rioolprobleem kan oplossen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de beste vakmannen en vele diverse diensten beschikbaar. Van het ontstoppen van uw riolering tot het renoveren van uw rioleringssysteem. Er is bijna niets wat we niet kunnen om een vraagstuk rondom een rioleringsstelsel op te lossen.

We hebben een hoge klanttevredenheid en voeren werkzaamheden uit tegen betaalbare prijzen. Ons ontstoppingsbedrijf heeft altijd als doel om de beste klantbeleving te maken en dit blijven te behouden op een langere termijn.

24/7 spoeddienst

Naast de vele voordelen die we bieden, kunnen we u meedelen dat we een 24 uursservice hebben voor spoedgevallen. Met spoedgevallen bedoelen we een situatie waar bijvoorbeeld een toilet verstopt is geraakt en het water zich tot aan de rand bevindt. Of een geval waarbij elk sanitaire voorziening verstopt is geraakt in uw huis. Dan kunt u ons bellen en gerust zijn dat uw probleem snel en effectief opgelost zal worden. We zijn dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en inzetbaar voor elke soort rioolprobleem. De vakman zal binnen een korte tijd bij u aan komen en gelijk beginnen met het uitvoeren van zijn werk.

Kosten bij onze rioolservice

Heeft u last van een verstopte wasmachine, bad putje of spoelbak? Niemand houdt daarvan natuurlijk. Dit kan behoorlijk voor wat onrust zorgen en het veroorzaakt onder andere uiteraard ook een vieze geur in het huis. Nu moet u allerlei andere manieren vinden om nu te uw kleren te wassen, te douchen en uw tanden te poetsen.

Daarom dat u dit werk wilt overlaten aan een professionele rioolspecialist die weet wat hij doet. U wilt natuurlijk niet te maken hebben met een malafide rioolspecialist.

Wat u nu graag wilt weten is: hoeveel gaat het allemaal kosten in totaal? Hiervoor kunt u gelijk onze vakman (telefonisch) benaderen en hij zal u een schatting van de kosten geven. Wanneer u wenst dat de specialist naar uw huis komt om een (kleine) inspectie uit te voeren, kunt u hem om finale prijs vragen voor de werkzaamheden. De vakman zal dan gelijk beoordelen welke plekken in uw woning sterk aangepakt moeten worden en hoe de (totale) kosten uiteindelijk zullen uitkomen.

Hoe ontstaat een verstopping eigenlijk?

De manieren waarop een verstopte afvoer ontstaat kunnen heel verschillend zijn. Dit is sterk afhankelijk van de situatie dat er speelt. Een van de oorzaken is bijvoorbeeld een verzakking van het rioleringsstelsel. Dit vindt plaats wanneer de grond onder een huis inzakt en als resultaat zakken de rioolleidingen ook in.

Een andere casus is wanneer men overbodig veel vuilresten in het afvoer door laten spoelen en dat ook allemaal in eenwerf. Ook ontstaat er een verstopping wanneer er boomwortels door de buizen heen groeien en hierdoor de buizen niet meer goed verbonden kunnen worden met elkaar.

Bij de gevallen met de verzakking van de buizen en de groei van onderaardse plantdelen door de leidingen heen, hoort de rioolspecialist een breedvoerige inspectie uit te voeren waarbij het betreffende fout wordt opgezocht. Na dit te hebben gedaan, moet de specialist kijken of er dan een rioolreparatie noodzakelijk is voor oplossen van het probleem. Dit hangt ook wel massief af van het soort probleem uiteraard.

Gelukkig is ons ontstoppingsbedrijf er in dit soort situaties er voor u om het rioolprobleem te verhelpen. We zullen met behulp van professionele werktuigen uw probleem zo uit de weg ruimen. Het ontstoppen van verstopping is een makkelijke klus voor ons.

Neem snel contact met ons ontstoppingsbedrijf op voor het oplossen van uw probleem omtrent uw riolering. Heeft u last van een verstopte afvoer in uw woning? Heeft u advies nodig om uw verstopping te verhelpen? Dan kunt u ons gerust bellen op ieder moment van de dag. We hebben ook een 24-uursspoedservice voor gevallen waarbij er met spoed gehandeld moet worden. Hierbij komt onze vakman binnen een korte tijdsbestek u bezoeken om snel aan de slag te gaan.

De diverse pluspunten van ons ontstoppingsbedrijf

  • Onze vakmannen zijn allemaal gekwalificeerd om rioleringswerkzaamheden uit te voeren. Professioneel service gegarandeerd!
  • Bij ons ontstoppingsbedrijf kunt u gratis advies krijgen over het goed onderhouden van uw riool en dus ook het preveniëren van rioolproblemen.
  • U zult spoedig van uw rioolprobleem af komen door onze uitmuntende service en vakbekwame monteurs.
  • Bij ons kunt u betaalbare, voordelige tarieven vinden en kunt u hiervoor service van hoog kwaliteit verwachten.
  • Onze rioolspecialist geeft altijd vooraf uitgebreide uitleg over de diensten die geleverd zullen worden.
  • We staan 24/7 klaar voor spoedgevallen. Onze vakmannen worden getraind hoe te handelen bij dit soort situaties voordat ze kunnen starten bij ons ontstoppingsbedrijf als werknemer.
  • Ons ontstoppingsbedrijf werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons altijd aankloppen of u nu een eigenaar van een zaak bent en rioolproblemen ondervindt bij uw bedrijf of een gewone burger die last heeft van een verstopte gootsteen in zijn keuken.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682

Voorkomen van een verstopping : hoe doe je dat?

Het is belangrijk dat u uw riolering goed onderhoudt om in de toekomst moeilijkheden zoals verstoppingen te voorkomen. Wat u kunt doen voor een goed onderhoud is bijvoorbeeld het leggen van zeefjes op de afvoeren van uw sanitaire voorzieningen. Hierdoor voorkomt u dat er rommel in de leidingen terecht komt. Iets anders wat u kunt doen is het regelmatig, het liefst één keer in de maand, heet water met soda door het afvoer te gieten. Het wordt zeker niet aangeraden om een chemische ontstoppingsmiddel in uw afvoer te gieten. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat er gaten in uw rioolleidingen ontstaan.

Heeft u toch last van bijvoorbeeld een verstopte afvoer ook al had u vele stappen genomen om rioolproblemen op te lossen of te voorkomen? Ons ontstoppingsbedrijf kan u dan een helpende hand bieden. Neem snel telefonisch contact met ons op en onze loodgieter zal alles eraan doen om uw probleem op een deskundig manier op te lossen.Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

Op deze manier wordt er aan de slag gegaan bij ons ontstoppingsbedrijf

Een verstopte afvoer kan ontstopt worden door middel van diverse hulpmiddelen. Het hangt ook af van wat voor soort vuil/afvalwater uw rioolleidingen niet optimaal meer afvoert. Onze loodgieter is in staat om de verstoppingen met behulp van speciale tools uit de weg te ruimen. Dit kan bijvoorbeeld onder andere door middel van een hogedrukreiniger, zuigapparaat of een frees. Het zit ook in ons voordeel wanneer de monteur weet wat hij doet en hierdoor bewust is van hoe alle hulpmiddelen werken. Om deze reden wordt niet alleen maar het probleem opgelost maar zal er ook geen schade worden toegedaan aan uw sanitaire voorzieningen, iets waar u ook heel blij mee zal zijn.

Is onze loodgieter niet in staat om de verzamelde vuil weg te halen uit de leidingen? Waarschijnlijk ligt de oorzaak dan bij een beschadigde leiding en is de loodgieter genoodzaakt om een camera-inspectie uit te voeren. Aan de hand van dit type onderzoek zal er dan een alternatieve aanpak benodigd zijn. Is het noodzakelijk om uw riolering te herstellen, renoveren of moet uw riolering gewoonweg flink gereinigd worden?

Ons ontstoppingsbedrijf heeft de juiste vakmannen in het team die in staat zijn om alle denkbare oplossingen aan u voor te stellen waarbij u vervolgens zelf bepaalt wat er moet gebeuren.

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdienst?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke toestand! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden we concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat we hun afvoeren reinigen en schoonmaken met een doorlopende onderhoudsovereenkomst. We hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat we effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. We garanderen een reactietijd van 2 uur omdat we begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijp reinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren we dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Ontstoppingsbedrijf?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechniek wilt spreken voor gratis advies, helpen we u graag.

phone097010280682