Doucheputje ontstoppen

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

Doucheputje ontstoppen in Nederland

Tijdens het douchen, merkt u iets bijzonders op: het water in uw douchebak vloeit niet meer weg in het doucheputje en het komt steeds omhoog tot het bovenstuk van de douchebak bereikt en de bak hierdoor begint te. U zet overlopen gelijk de kraan uit en controleert het doucheputje. Er zitten wat haren erin en zeepresten, maar niet zoveel viezigheid dat het een verstopping kan veroorzaken volgens u. Het lijkt erop dat de verstopping wat dieper in de afvoer zit en u nu een manier moet vinden om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Onze ontstoppingsdienst is de rioolservice die u nodig hebt! We hebben gecertificeerde vakmannen in ons team en ze lossen het probleem altijd vakkundig en zorgvuldig op. Voor voordelige tarieven en de beste service moet u bij ons terecht.

097010280682

Onze rioolspecialist pakt u rioolprobleem zodanig aan waarbij er geen schade wordt toegebracht aan uw afvoer. U kunt dus gerust zijn dat u geen beschadigde waterleidingen zult aantreffen in uw huis na het bezoek van onze loodgieter. Bel ons gerust op ieder moment van de dag! We zijn 24/7 bereikbaar en hebben een 24 uursspoeddienst beschikbaar voor noodgevallen bij rioleringsproblemen.

Neem dus snel telefonisch contact met op met onze ontstoppingsdienst voor een afspraak. We zullen u meer dan graag helpen met uw probleem.

U kunt ook via de telefoon advies ontvangen over hoe u een verstopping in de afvoer van uw douche kunt voorkomen. Onze loodgieter zal u dit stap voor stap zorgvuldig kunnen uitleggen. We willen graag dat mensen zo goed mogelijk gebruik kunnen maken van hun sanitaire voorzieningen in het huis. Dus graag meer comfort en gemak. Dat is wat we nodig hebben!

Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Waarom raakt het doucheputje verstopt?

Een verstopping in de afvoer van uw douche kan de oorzaak zijn van overtollige vuil in uw doucheputje. Het vuil dat in het putje terecht komt, stapelt zich steeds op waardoor er een opeenhoping van viezigheid ontstaat in uw afvoer. De opeenhoping wordt dan ook wel de verstopping genoemd en moet dit zo snel mogelijk verholpen worden. Niemand wilt te maken hebben met problemen die ontstaan door een verstopping. U kunt ten eerste hierdoor niet meer gebruiken van de douche en kunt u niet meer normaal verder met uw dag. Uw hele dagplanning is nu hierdoor helemaal verstoord.

De verstopping in de afvoer van uw douche ontstaat onder andere door een overmaat aan zeepresten, onreinheden, haar en allerlei andere soorten viezigheden.

Kalkaanslag in de afvoer kan ook de oorzaak zijn voor een verstopping. Wanneer uw afvoerwater te veel kalk bevat, kan dit kalkaanslag veroorzaken in de afvoer. Telkens wanneer u gebruikt van het water in uw huis zal er, naarmate de tijd verstrijkt, uiteindelijk een laag van kalk ontstaan in de leidingen waardoor het water niet meer goed weg kan stromen. U moet dus goed uitkijken wanneer het zaken over kalk betreft. En natuurlijk ook goed uitkijken voor al het vuil dat in uw afvoer terecht komt. Het doucheputje ontstoppen is zeker geen leuk werk voor mensen die geen verstand hebben van het oplossen van verstoppingsproblemen.

De mogelijke redenen voor het ontstaan van een verstopping in de douche zijn onder andere:

  • - Beschadigingen in de waterleidingen. Een defecte buis die door een foutieve installatie, een aftakeling of een bodemdaling is ontstaan.
  • - Uitgegroeide boomwortels die de afvoerbuizen in de weg staan.
  • - Een oneffenheid bij de hoofdleiding. Dit is de reden waarom enkele leidingen niet meer functioneren.

Waarom u sommige middelen moet vermijden bij doucheputje ontstoppen

Het is niet verstandig om chemische ontstoppingsmiddelen te benutten voor het doucheputje ontstoppen. Het kan heel goed zijn dat u hierdoor uw leidingen veel kwaad aan kunt doen. Een doucheputje dat verstopt is geraakt kunt u liever met soda gemengd met heet water ontstoppen of azijn en zuiveringszout gebruiken voor een verstopt doucheputje. Daarnaast zijn er ook andere manieren om het afvoerputje van uw douche te ontstoppen. Dit kan gedaan worden door een rubberen ontstopper, een hogedrukreiniger, afwasmiddel of een ontstoppingsveer te gebruiken. Dit zijn handige en effectieve hulpmiddelen om de afvoer van uw douche te ontstoppen.

Een ontstoppingsmiddel, wat normaliter een vloeibaar product is, is in staat om heel wat schade toe te brengen aan uw afvoerbuizen. Een persoon zou zelfs niet op zijn geweten willen hebben dat zijn afvoerleidingen ernstig beschadigd zijn en hierdoor met een (nog groter) rioolprobleem zit. Wilt u alsnog een chemische ontstoppingsmiddel gebruiken om te kijken of het echt helpt tegen uw verstopping in de badkamer? Dan kunt u minstens wel huishoudhandschoenen dragen tijdens het gebruik ervan. Het is bekend dat mensen brandwonden kan oplopen wanneer het huid in aanraking komt met een ontstoppingsmiddel. Daarnaast is het slim om ook een mondkapje op te doen om te voorkomen dat er schadelijk rook wordt ingeademd.

Ervoor zorgen dat uw doucheputje niet verstopt raakt

Doucheputje verstopt geraakt? Daar wil niemand mee te maken krijgen. Sommigen kennen het wel, wanneer het water in het afvoerputje van de douche niet goed wegstroomt en steeds beetje bij beetje naar boven komt. En daarvoor telkens tijd en energie in te steken om het probleem op te lossen. Iedereen wordt daar wel op een gegeven erg moe van. Daarom komen we met oplossingen om een verstopt doucheputje te voorkomen. Het zijn gelukkig eenvoudige stappen die u kunt nemen tegen een verstopt doucheputje. Deze zijn als volgt:

  • Reinig constant, herhaaldelijk het putje van uw douche. Het kan nooit kwaad om dit te doen. Wat u hiervoor doet, is eens in de maand heet water mengen met een zak soda en dit daarna in de afvoer van uw douche gieten. Deze methode kunt u ook heel goed helpen bij een verstopping die begint op te komen. Zo voorkomt u een verstopping en de vieze geurtjes die het met zich meebrengt. En natuurlijk ook vele andere nadelen zoals vies en donker afvoerwater in de douchecabine waar u veel last van kunt krijgen.
  • Breng een klein zeefje aan in het doucheputje. Zo komen er geen haren en andere viezigheden terecht in het doucheputje en wordt de verstopping ver weg uit het zicht gehouden, bij wijze van spreken. Vergeet ook niet het vuil uit het zeefje weg te halen telkens wanneer u gebruikt van de douche.
  • Heeft u te maken met een verstopt doucheputje en heft u het plan om dit te reinigen met een vloeibare ontstopper? Dan kunnen we u standvastig vertellen dat we dit sterk afraden. Onze specialisten weten hoe ze een verstopping effectief moeten aanpakken en het gebruik van een ontstoppingsmiddel is zeker niet een van de oplossingen. Uw leidingen kunnen zelfs te maken krijgen met lekkages door de toepassing van het ontstoppingsmiddel. Zeg dus beter nee tegen dit soort producten. Ze hebben een grotere negatieve invloed op uw afvoerleidingen.

Lukt het u niet om uw doucheputje te ontstoppen? Benader dan onze ontstoppingsdienst!

Heeft u lange uren besteed in de badkamer om het doucheputje te ontstoppen? Had u vele methodes uitgeprobeerd om het probleem op te lossen en waren het allemaal onnodige en tijdrovende toepassingen? Dan kunt u het doucheputje ontstoppen gerust aan ons overlaten. Onze ontstoppingsdienst weet wel raad om de verstopping te verhelpen. Het doucheputje ontstoppen is een eenvoudige klus voor onze rioolspecialisten.

Een doucheputje dat verstopt raakt wilt niemand ervaren, maar sommige narigheden kunnen we niet altijd voorkomen. Dit noemt men ook wel soms onvoorziene omstandigheden. Gelukkig staan onze professionele en ervaren loodgieters altijd voor u klaar om u te helpen. Daarnaast staan we bij noodgevallen 24/7 voor u klaar. We zijn dan dag en nacht telefonisch bereikbaar en kunnen we zo in een mum van tijd bij u langskomen wanneer u ook ons maar nodig hebt. Ook zelfs midden in de nacht!

Onze vakmannen ontstoppen uw doucheputje op een manier waarbij er geen schade wordt toegebracht aan uw afvoerleidingen. Het vakkundig ontstoppen van uw doucheputje door onze loodgieter is hierdoor voor zowel u als onze ontstoppingsdienst voordelig. U krijgt niet te maken met extra problemen en we ook niet.

Bel ons dus zo snel mogelijk op voor een afspraak zodat we uw rioolprobleem vakkundig en effectief kunnen oplossen. We hebben alleen maar ervaren en professionele vakmannen in ons team en voordelige prijzen voor onze diensten. Wacht dus niet te lang en bel ons op ons dienstnummer!

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682


Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdienst?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke toestand! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden we concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat we hun afvoeren reinigen en schoonmaken met een doorlopende onderhoudsovereenkomst. We hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat we effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. We garanderen een reactietijd van 2 uur omdat we begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijp reinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren we dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Doucheputje ontstoppen?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechniek wilt spreken voor gratis advies, helpen we u graag.

phone097010280682