Wasmachine ontstoppen

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

Wasmachine ontstoppen in Nederland

De afvoer van uw wasmachine is verstopt geraakt en u bent er hier achter gekomen doordat er zich een laag water in de wastrommel van de wasmachine bevindt. U baalt hier veel van. U bent bang om de wasmachine te starten omdat u mogelijkerwijs nog grotere problemen met de afvoer kunt veroorzaken.

Nu, u hoeft zich niet langer meer zorgen te maken over uw wasmachine. Onze vakmannen zijn in staat om uw wasmachine in een korte tijd vakbekwaam te ontstoppen. Zonder schade te richten aan de afvoer van uw wasautomaat zal onze loodgieter te werk gaan. Dit zorgt ervoor dat u gerust met uw werk kunt doorgaan tijdens ons bezoek en heeft u ook geen last van extra problemen.

097010280682

Onze ontstoppingsdienst heeft betaalbare prijzen en we maken de kosten vooraf bekend aan u. Dit zorgt voor duidelijkheid en dat is natuurlijk iets wat iedere klant wel zou willen. Een ander voordeel bij onze ontstoppingsdienst is dat we dag en nacht telefonisch bereikbaar zijn en dat we bij noodgevallen ook de klok rond u kunnen bezoeken voor het oplossen van uw rioolprobleem.

Benader onze ontstoppingsdienst voor al onze voordelen die we u kunnen bieden! Wanneer het afvoer wasmachine verstopt is geraakt bij u, kunt u ons telefonisch bereiken voor de juiste oplossing. Met het juiste apparatuur en gereedschappen wordt de verstopping van uw wasmachine snel en effectief opgelost. We garanderen u dat u zeker niet teleurgesteld zult worden door ons.

097010280682

Zelf wasmachine ontstoppen?

Voordat u een ontstoppingsdienst belt, heeft u natuurlijk eerst de mogelijkheid om zelf de verstopping van uw wasautomaat te verhelpen. Sommigen vindt het natuurlijk fijn om eerst zelf het probleem proberen op te lossen. Wanneer het iemand eenmaal is gelukt om het probleem op te lossen, voelt deze persoon zich ook daarna beter. Het kost ook minder geld en bent u af van een dit probleem. Er zijn wel voor het ontstoppen enkele hulpmiddelen benodigd. Wanneer u zelf de verstopte afvoer van uw wasmachine wilt ontstoppen, kunt u het volgende doen:

Wasmachine ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer u te maken heeft met verstopping die zich wat dieper bevindt in de afvoerleiding, dan is het sterk aangeraden om een trekveer in te schakelen. Een ontstoppingsveer is een buigzame, ijzeren kabel die helpt bij het ontstoppen van de verstopte afvoer van de wasmachine. Het is een hulpmiddel dat de verstopping op een zodanige manier teniet doet door het te duwen, bij wijze van spreken.

De stappen die u moet ondernemen voor het ontstoppen van de wasmachine:

 • Beweeg de trekveer langzamerhand naar voren en roteer tegelijkertijd de trekveer steeds dieper in de afvoer.
 • Omdat de ontstoppingsveer een buigzame kabel is, gaat het steeds dezelfde richting op zoals de afvoer.
 • Neemt u een tegendruk waar in de afvoer? Mogelijkerwijs heeft u de verstopping gevonden.
 • Werk nu een beetje harder door meer spanning te zetten en roteer de ontstoppingsveer waarbij u hierna de ontstoppingsveer ietsjes terug trekken.
 • Doe dit steeds opnieuw en opnieuw totdat de tegendruk vergaat.
 • Haal de ontstoppingsveer uit de afvoer en reinig de afvoer met een mengsel van soda en heet water.

Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Verstopte afvoer van wasmachine behandelen met soda

Wanneer de afvoer wasmachine verstopt is geraakt, kunt u ook gebruike van een krachtig hulpmiddel: soda. Soda of natriumcarbonaat is in staat om vet goed te verwijderen van verschillende soorten oppervlaktes. Deze ontvetter is ook het reddingsmiddel voor het verhelpen van vele verschillende verstoppingen.

De volgende stappen hoort u te nemen voor het verhelpen van de verstopping:

 • Bereid een bakje voor met een liter kokend water.
 • Voeg ook het kokend water voorzichtig hierbij toe.
 • Voeg ook het kokend water zorgvuldig hierbij toe.
 • Laat de aangebrachte soda en water met rust voor ongeveer één uur waarbij u daarna weer heet water erbij toevoegt.
 • Nu moet er niets misgaan en spoelt het water in uw afvoer van de wasautomaat goed door. Met andere woorden: het probleem moet nu opgelost zijn.

Azijn: ook een wondermiddel tegen afvoer wasmachine verstopt мм

Om kalkaanslag tegen te gaan, kunt u een fles azijn in de afvoer van uw wasmachine gieten en daar een grote bak water erover gieten. Hierna wacht u een lange tijd waarbij u het mengsel laat staan. Voor volgende en laatste stap laat u de afvoer doorspoelen.

Het voorkomen van een blokkade in de wasmachine

Het is makkelijker dan het lijkt om een verstopte afvoer te voorkomen. Het hoeft nooit een zonde van uw tijd en energie te zijn vinden we. Voorkomen is beter dan genezen! Een spreekwoord dat we natuurlijk niet voor niets vaak gebruiken. Er zijn geen dure of veel hulpmiddelen bij dit proces nodig om het succesvol te laten verlopen:

 • Benut in plaats van een wasverzachter liever azijn voor het wassen van uw wasgoed. Dit prevenieert kalkaanslag in de afvoerleiding, heeft uw wasgoed een uitstekende wasbeurt gekregen en het kost ook veel minder geld. Als gevolg gaat de wasautomaat ook een lange tijd mee, wat natuurlijk een extra voordeel oplevert.
 • Stel maandelijks een wasprogramma in dat niet al te veel tijd inneemt en maak gebruik van soda en geen waspoeder voor deze keer. Voer deze methode ook alleen uit wanneer de wasmachine helemaal leeg is. Deze methode helpt erg goed bij het verwijderen van vele zeepresten en vetdeeltjes.
 • • Een methode die niet veel tijd inneemt en die uitgevoerd kan worden om een verstopte afvoer te voorkomen is door bijvoorbeeld regelmatig de pluizenfilter te controleren en te reinigen als het nodig is. Een andere manier om de verstopping te voorkomen is één keer in de zes maanden het zeefje van de watertoevoer reinigen. Dit moet ook niet veel van uw tijd innemen. Als laatst kunt u nog altijd, vóór elke wasbeurt, controleren of er zich kleine, losse onderdelen bevinden in uw kleding die terecht kunnen komen in de afvoer en zo een verstopping kunnen veroorzaken. Het is de bedoeling dat u deze zo snel mogelijk verwijdert.

Na vele pogingen nog steeds niet uw wasmachine ontstopt? Bel dan onze ontstoppingsdienst!

Onze ontstoppingsdienst is een betrouwbare rioolservice die u kunt helpen om van uw rioolprobleem af te komen. Wanneer door onze rioolexperten geadviseerde methodes uw verstopping niet uit de weg heeft geruimd, kunt u nog altijd ons benaderen voor een afspraak. Wij kunnen elke soort verstopping verhelpen voor u, hoe hardnekkig deze ook kan zijn. Onze erkende experten kunnen zo’n klus snel en vakkundig voor u uitvoeren.

Zonder schade toe te brengen aan uw afvoerleidingen, riool of wasmachine kunnen onze specialisten uw verstopping verhelpen. U kunt binnen no-time weer gebruiken van uw (goed werkende) wasmachine na een bezoekje van onze loodgieter. U zult geen last meer krijgen van natte kleding in de wastrommel of een overstroming in uw badkamer.

Voor een noodgeval kunt u ons zeker op ieder moment van de dag telefonisch bereiken en helpen we u bij dit soort gevallen de klok rond. We hebben namelijk een 24 uursspoedservice en voor spoedgevallen werken we daarnaast ook nog eens 7 hele dagen in de week. We werken dan het hele jaar door en zonder vrije dagen. Dus op feestdagen kunt u ons gewoon bellen. Van onze voordelen zult u gewoonweg niet genoeg krijgen.

Maak een afspraak met onze rioolexpert

Voor het ontstoppen van uw wasautomaat kunt u onze professionele vakmannen inschakelen. Met moderne apparatuur en kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, is de verstopte afvoerleiding van uw wasmachine zo ontstopt door onze loodgieter. Het rioolprobleem wordt op een vakkundige en nauwkeurig manier opgelost door onze ontstoppingsdienst.

Heeft u interesse in de werkzaamheden van onze ontstoppingsdienst? Neem dan telefonisch contact met ons op voor al onze voordelen. U zult zeker geen spijt krijgen dat u ons hebt benaderd voor uw rioolprobleem. Uw probleem zal deskundig en snel opgelost worden door ons. Bel ons op ons dienstnummer en we zullen zo snel mogelijk een afspraak maken voor u met een van onze vakbekwame rioolspecialisten.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682


Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de meest hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdiensten?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke conditie! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden wij concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat wij hun afvoeren reinigen en schoonmaken door middel van een doorlopende onderhoudsovereenkomst. Wij hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat wij effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. Wij garanderen een reactietijd van 2 uur omdat wij begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijpreinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren wij dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Wasmachine ontstoppen?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé-afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé-afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechnicus wilt spreken voor gratis advies, helpen wij u graag.

phone097010280682