Ontstoppingsdienst Oostvoorne

Uw loodgietersproblemen, opgelost in één telefoontje. Boek onze complete oplossingen, geleverd
door gecertificeerde en veelzijdige loodgieters en ontstoppingsdienst specialisten!

Spoedservice 24/7
Vanaf 34 €
365 dagen per jaar
097010280682

24 uur Ontstoppingsdienst Oostvoorne

Direct een loodgieter Oostvoorne nodig vanwege lekkage aan uw dak, waterleiding of afvoer? Als er een waterleiding is gesprongen draai dan eerst uw hoofdkraan dicht! Bel nu snel, om te bespreken wat we het beste kunnen doen op dit moment. Onze loodgieters zijn voor lekkages 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 097010280682.

Direct een loodgieter nodig omdat uw toilet niet meer door loopt of is er een afvoer verstopt? Erg vervelend, gelukkig zitten onze ontstoppingsspecialisten voor uw klaar om uw verstopping te verhelpen. Onze Ontstoppingsdienst Oostvoorne is 24 uur per dag te bereiken, bel direct ons telefoonnummer: 097010280682 om uw situatie te bespreken. Meer informatie over verstopte afvoeren op de riolering pagina op deze website.

097010280682

Wij zijn de beste Ontstoppingsdienst in Oostvoorne!

Bij de Ontstoppingsdienst 24 bent u in vertrouwde handen en aan het juiste adres in Oostvoorne. De Oostvoorne loodgieter staat 24 uur per dag voor u klaar om acute problemen direct op te lossen in Oostvoorne en omgeving. U kunt denken aan een een verstopte afvoer, toilet, riolering of een lekkage aan een waterleiding of uw dak.


Verstopping of Lekkage?

Een verstopping van uw afvoer of uw toilet is erg vervelend. Vooral omdat het vaak gebeurt op een moment dat het echt niet uitkomt. Vanzelfsprekend lossen onze rioolspecialisten – ongeacht het tijdstip – uw verstopping met liefde op, maar u kunt ook zelf een aantal zaken doen om te voorkomen dat u ons nodig heeft. Want voorkomen is altijd beter (en prettiger) dan genezen! Op de riolering pagina van deze website kunt u meer lezen over een verstopping en tips om verstoppingen te voorkomen. Of heeft u last van lekkage? Wacht dan niet te lang en onderneem actie! Lekkage kan een hoop schade veroorzaken, hoe eerder u er bij bent, hoe beter.

Bel ons nu meteen!

En onze loodgieter staat in minder dan 30 minuten voor uw deur!

097010280682

Loodgieter werkzaamheden

Onze loodgieters in Oostvoorne zijn experts in het snel en vakkundig verhelpen van uw problemen. Dankzij de altijd bereikbare Ontstoppingsdienst Oostvoorne staan onze monteurs – voordat u het weet – voor uw deur en is uw noodsituatie binnen een mum van tijd opgelost.

Daarnaast behoort het aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen tot een van de specialismen van onze loodgieters. Zij passen uw huidige leidingwerk aan als u bijvoorbeeld uw keuken wilt verbouwen. Of verleggen de leidingen voor uw nieuwe badkamer. U kunt hen uiteraard inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in en om uw woning. Ook het installeren van een nieuwe spoelbak, toilet, een wastafel of een (douche) kraan regelen zij graag voor u.

Riool ontstoppen

Oorzaken van een rioolverstopping

Veel voorkomende oorzaken waardoor we een riool moeten ontstoppen zijn slecht aangelegde rioolsystemen, wortelingroei, aankoeken van vet in het riool of een teveel aan toiletpapier. Het is niet altijd mogelijk om een verstopping te voorkomen maar er zijn altijd verschillende factoren die dit tot een minimum kunnen leiden:

 • Het toilet dient niet als een afvalbak, zeker qua eetresten
 • Wees voorzichtig met het toilet papier, een grote hoeveelheid zorgt zowiezo voor een verstopping.
 • Reinig op tijd je doucheputten en wasbakken, zodat haren op tijd verwijderd worden.
 • Vaat- en afwasmachines zijn zowiezo al grote boosdoeners.
 • Wees voorzichtig met ontstoppingsmiddelen. Verkeerd gebruik kan tot een omgekeerd effect leiden.

Leidingen ontstoppen

Hoe verstoppen je leidingen? Een verstopping kan in elke leiding voorkomen, oud of nieuw. Of het nu de afvoer van het bad, lavabo of gootsteen is, maakt niet uit. Vuil, vet, haren en zeepresten zetten zich vast aan de binnenkant van de leidingen. Dat maakt de doorstroming moeilijker en uiteindelijk raken de leidingen verstopt.

Oplossing

Ontstoppingsdienst Oostvoorne 24 is altijd in de buurt om je riool, wc of leidingen te ontstoppen. Overal in Oostvoorne hebben wij gediplomeerde techniekers die voor u je riool, wc of leidingen komen ontstoppen. Binnen het uur kunnen wij de klus klaren. Voor ons is vakmanschap een meesterschap. Wij werken uitsluiten met het beste materiaal om zo een perfecte service aan u te kunnen bieden.

Renovatiewerkzaamheden

Behalve voor spoedklussen, het leggen van leidingen of het aansluiten van apparatuur kunt u ons ook inschakelen voor een renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer, het installeren van een nieuwe CV installatie of voor het aanbrengen van nieuw zinkwerk en dakbedekking.

Onze diensten

 • Opsporen van putten
 • Ontstoppen met hoge druk
 • Ontstoppen met spiraalmachine
 • Andere diensten

Opsporen van putten

Het is soms erg lastig te bepalen waar een verstopping, breuk, verborgen put of ander buisprobleem zich exact bevindt. Met onze detector valt dit zeer eenvoudig te traceren. Een speciale spuitkop wordt aan de hogedrukslang bevestigd en voert de zender in de buis. Met de ontvanger, werkend op batterijen, traceert men boven de grond de positie van de zender in de buis. Hiermee wordt een hoop tijd en kosten gespaard, men hoeft immers niet onnodig zwaar graafwerk te verrichten.

Camera inspectie

 • De leidingen kunnen inwendig worden geïnspecteerd met kleuren rioolcamera.
 • Elk detail kan worden waargenomen en reparaties kunnen precies worden uitgevoerd.

Ruiming septische put:

 • Periodisch dient een septische put te worden geruimd. In elke zone werkt de ontstoppingsdienst samen met ruimingsdiensten.
 • Onze techniekers kunnen u aanraden een put al of niet te laten ruimen.
 • De strengste milieunormen worden gerespecteerd.

Ontstoppen met hoge druk

In tegenstelling met wat de meesten denken wordt er geen druk op de buizen gezet. De slang is voorzien van een spuitkop die schuin naar achter spuit zodanig dat ze zich door de buis trekt en steeds verder gaat. De machines zijn ingebouwd of gebouwd op een aanhangwagen.

Werken met tussenpistool

Als een leiding dreigt over te lopen wordt er gewerkt met een tussenpistool. Hiermee kan de spuitkop gedoseerd worden en voorkomen worden dat het huis of het lokaal onder afvalwater komt te staan. Veilig werken is onze leuze en netheid dragen wij hoog in het vaandel.

Werking

De leidingen worden gereinigd met een hogedrukslang die zich in de leidingen trekt en de wanden van de buizen schoonspuiten. Dit is de meest effectieve manier van buis-reiniging.

Leegpompen

Er kan ook worden leeggepompt met het hogedruk-systeem. Door middel van een venturi worden putten of regenwaterput op een mum van tijd geledigd. Wij hoeven niet steeds een ruimdienst te bellen om ons werk naar behoren uit te voeren.

Ontstoppen met spiraalmachine

Kleinere leidingen en plaatsen die ingesloten zijn worden soms ontstopt met een spiraalmachine. De spiralen variëren in dikte van 8 mm. tot 32 mm. Naargelang de afloopbuis wordt de geschikte spiraalmachine met de gepaste veren gebruikt.

De koppen van de spiralen

Iedere ontstopping is verschillend en dient met zorg te worden uitgevoerd. Naargelang de situatie wordt een geschikte kop geplaatst.

Dit kan zijn:

 • een vanghaak (voor verloren WC blokjes of poetsdoeken)
 • een freeskop (voor kalkaanslag en harde voorwerpen)
 • een standaard kop (voor aangeslibde verstopping)

Werking:

De spiralen boren zich in de leiding doorboren de prop. Tegelijk wordt de leiding gereinigd en gespoeld met water. Er is geen gevaar voor overlast van teruglopend water.

Ontstoppen is vakmanschap:

Een ervaren ontstopper weet terstond welke werkwijze er dient gevolgd te worden. In de moeilijkste omstandigheden wordt steeds gezocht naar de gepaste oplossing van het probleem. Onze Ontstoppingsdienst Oostvoorne garandeert ons werk en kan bogen op 30 jaar ervaring.

Andere diensten

Eender welk probleem van afvoer of rioleringswerken kan u met ons bespreken. Onze ervaring is onze troef. Al te vaak worden afvoersystemen verwaarloosd of onderschat door aannemers en zelfklussers. De problemen komen steeds achteraf en bezorgen u een hoop ellende en de kosten voor heraanleg kunnen zeer hoog oplopen.

Afsluiten van periodieke contracten:

Desgewenst maken wij afspraken om periodisch werken uit te voeren als vorm van onderhoud. Vooral bedrijven hebben hier voordeel van, en komen alzo niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze loodgieters zijn tot elke dienst in staat!

Bel ons voor een professionele ontstoppingdienst en rioolontstopping

097010280682

Veel voorkomende installatie werkzaamheden:

 • aanleggen gas-, water- en afvoerleidingen (riolering)
 • aansluiten van vaatwasmachines
 • installeren van een (hang) toilet
 • renovatie badkamer
 • wastafels en spoelbakken plaatsen
 • verzorgen van de aansluitingen voor de vaat- en wasmachine
 • aanleggen van een buitenkraan inclusief afvoer
 • leiding reparaties
 • kranen monteren
 • sanitair installeren
 • cv installatie
 • geisers aansluiten
 • boilers plaatsen
 • leggen van leidingwerk voor uw nieuwe keuken
 • het aansluiten van uw gasfornuis

24 uur loodgieter

Als u snel een loodgieter nodig heeft, bel dan met het spoed nummer: 097010280682. Onze 24 uur Ontstoppingsdienst staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend! U krijgt meteen een vakkundige loodgieter bij u in de buurt aan de lijn en uw probleem wordt zo snel mogelijk opgelost.

De volgende loodgieter spoedgevallen lossen wij 24 uur per dag op:

 • lekkages door gesprongen leidingen
 • lekkages van daken en dakgoten
 • verstopte afvoeren
 • overstromingen van toiletten, kruipruimten en kelders
 • het leeghalen en/of repareren van dakgoten

Zinkwerk

Lekkende dakgoten zijn niet alleen vervelend maar zorgen uiteindelijk ook voor de nodige schade. Het is dan ook belangrijk dat uw regenwaterafvoersysteem van boven tot beneden in goede staat is. Onze loodgieters repareren of vervangen uw oude zinken goten en passen alle afvoeren aan naar uw wens.

Dakbedekking

Ook in het geval van lekkage of slijtage aan het dak van uw huis, garage of bijkeuken bent u bij Ontstoppingsdienst Oostvoorne 24 aan het juiste adres. Na reparatie of vervanging van de oude dakbedekking en het aanbrengen van aluminium dakranden of zinken daklijsten is uw dak is weer helemaal als nieuw!

Centrale verwarming (CV)

Om aangenaam te kunnen wonen of werken is een prettig binnenklimaat van groot belang. Onze loodgieters kunnen hiervoor zorgen door bijvoorbeeld:

 • Het uitbreiden of compleet installeren van een cv-installatie
 • Vervangen van radiatoren/radiatorkranen
 • Vloerverwarming

Sanitair

Wilt u uw badkamer verbouwen en wilt u het toilet liever op een andere plek? Onze loodgieters passen de waterleiding en riolering geheel naar uw wensen aan. Ook kunnen wij de renovatie en installatie van uw wc, wastafel, douche, douchewand, bad, douche – of badkraan verzorgen.

Onze partners - spoed slotenmaker service in Oostvoorne!

Wij garanderen dat zij de beste prijzen en meest gekwalificeerde masters in Nederland hebben!

Riolering, verstopte afvoer en riool tips

Is uw toilet verstopt? Heeft u last van rioolstank? Loopt de afvoer van uw wastafel of douche niet meer door? Kelder volgelopen met water?

Bel direct met ons spoednummer in Oostvoorne 097010280682. Uw verstopping is ons probleem, en dat lossen we zo snel en vakkundig mogelijk voor u op. Onze riool ontstoppers staan altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend!

U bent bij onze rioolontstoppers aan het juiste adres voor:

 • het ontstoppen van de afvoer van uw toilet, keuken, douche, wastafel en hemelafvoer
 • het aanleggen van nieuwe riolering
 • het leegpompen van kelder, kruipruimte of souterrain
 • het oplossen van problemen met bubbels en stank in uw riolering
 • het verhelpen van rioollucht bij dakkapel of dakraam
 • lucht in het riool
 • stankoverlast

Bel de 24 uur ontstoppingsdienst Oostvoorne voor de beste ervaring en de beste prijzen: 097010280682!

Feedback van onze klanten

Ontstoppen van een wastafel. Wat een fijn bedrijf! De website vond ik al goed, verhelderend, met een duidelijk kostenplaatje. Dan weet je waar je aan toe bent. ‘s Morgens nog eens een bevestiging dat de afspraak kon doorgaan, nog een telefoontje er overheen, prima. Toen nog een telefoontje dat ze een kwartier later waren, wat een service! Het probleem was complex maar het is uiteindelijk opgelost, met een duidelijke uitleg van de genomen stappen. Ik ben heel blij. Ik kan niet anders zeggen: aanrader!

Zachary Robbe

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Ontstoppingsdienst. De medewerker was precies op tijd. Binnen kort tijd had hij het probleem gelokaliseerd en ook verholpen. Ik kreeg tegelijkertijd een toelichting op hoe dit in zijn werk ging, omdat ik dit altijd wel leuk vind om te weten. Mijn afvoer stroomt weer helemaal vrij door en ik ben blij dat ik nu dit betrouwbare bedrijf ken voor het geval ik nog een keer een probleem heb. Ik durf hun dan ook met een gerust hart aan te bevelen

Augustinus Elschot

Erg prettig en professioneel geholpen. De communicatie verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop de loodgieter zou arriveren. Hij was vriendelijk en het probleem is snel en kundig verholpen. Kortom: ik ben erg tevreden!

Orry Rietbergen

FAQ

Heb ik professionele reparatie nodig?

Een standaard ontstopper is meestal een betrouwbaar hulpmiddel voor huiseigenaren bij een kleine verstopping van een leiding. Als u het met een ontstopper probeert en de verstopping komt los, dan is dat waarschijnlijk al het werk dat nodig was. Als u echter de ontstopper probeert en er komt niets los, dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Professionele monteurs beschikken over gereedschappen en methoden waarmee de meest hardnekkige verstoppingen kunnen worden weggeblazen, zodat schade wordt voorkomen en tot een minimum beperkt. Uw monteur kan ook in de leidingen kijken en vaststellen of er kleine lekken zijn die moeten worden verholpen.

Hoe lang duren uw rioolreinigingsdiensten?

Door uw interne en externe afvoeren regelmatig te reinigen, voorkomt u verstoppingen en houdt u uw systeem in de best mogelijke conditie! Regelmatig reinigen van afvoeren helpt onze afvoersystemen vrij te zijn van de opbouw van kalkaanslag, vuil en puin.

Onze zeer ervaren ontstoppingsmonteurs van Ontstoppingsdienst 24 voeren in heel Nederland huisvuil- en commerciële ontstoppingswerkzaamheden uit. De werkzaamheden kunnen een uur tot een paar uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van het systeem of de hoeveelheid ontstoppingsresten die nodig zijn.

Biedt u drain onderhoudsdiensten aan?

Bij Ontstoppingsdienst 24 bieden wij concurrerende drain onderhoudsdiensten aan klanten die willen dat wij hun afvoeren reinigen en schoonmaken door middel van een doorlopende onderhoudsovereenkomst. Wij hebben een uitstekende reputatie in de omgeving en zijn er trots op dat wij effectieve rioolreinigingsdiensten leveren aan de huishoudelijke en commerciële sector.

Als u uw behoeften op het gebied van rioolreiniging met onze medewerkers wilt bespreken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen: 097010280682!

Hoeveel kost het om een afvoer te ontstoppen?

Onze ontstopping van een afvoer begint vanaf 34 €. Wij garanderen een reactietijd van 2 uur omdat wij begrijpen dat verstoppingen in afvoeren een noodgeval zijn en met spoed moeten worden opgelost.

Terwijl andere pijpreinigingsbedrijven een meerprijs kunnen berekenen voor verstoppingen die zich in Nederland voordoen, hanteren wij dezelfde prijsstructuur, waar u zich ook bevindt. Onze verstopte afvoer ontstoppen begint vanaf 34 € en alle prijzen worden geoffreerd voordat het werk wordt uitgevoerd.

Wie is verantwoordelijk voor een verstopping van een afvoer in Oostvoorne?

In het algemeen is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het ontstoppen van alle afvoeren binnen de erfgrens, zoals onder uw huis, tuin en oprit. Deze worden geclassificeerd als privé-afvoeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het ontstoppen van afvoeren die niet door de buren lopen.

Afvoerbuizen die zich buiten uw eigendom bevinden, worden 'zijafvoerbuizen' genoemd. Zijdelingse afvoeren zijn de buizen die afvalwater wegvoeren van uw huis naar een riool. Ze zijn verbonden met uw privé-afvoer, maar u bent er niet verantwoordelijk voor. Zijriolen zijn eigendom van de overheid. Als u een afvoertechnicus wilt spreken voor gratis advies, helpen wij u graag.

phone097010280682